Aanmelden voor de e-learning

Lees hier nog meer over de mogelijkheden voor het volgen van onze online training Babyscholing (Wet IKK). Hebt u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@beterverbinden.nl en we nemen z.s.m. contact met u op!

Schermafbeelding 2020-03-16 om 20.32.43.

€ 149,95 per deelnemer

Online Training Babyscholing

Onze basistraining is meer dan geschikt voor alle kinderdagverblijven die op zoek zijn naar een effectieve en tegelijkertijd betaalbare baby-training. De e-learning is kwalitatief onderbouwd met de laatste wetenschappelijke inzichten en goedgekeurd door de FCB. Dat betekent dat uw pedagogisch medewerkers met deze training het IKK-certificaat Babyscholing behalen. De tijdsinvestering is ongeveer 20 uur, waarvan 12 uur online theorie en 8 uur praktijkopdrachten. 

AEnB2UrW_Uos8IBn7wuBGJy_sz3sYZwZL1mTFt8B

€ 275,- per deelnemer*

*vanaf  10 deelnemers

Online Training Babyscholing + Videocoaching

Wil je meer ondersteuning en begeleiding voor je pedagogisch medewerkers? Dan is onze basis-e-learning aan te vullen met 2x2 uur videocoaching. Gedurende deze videocoaching (digitaal via Zoom) kan met teams (+10 medewerkers) dieper ingegaan worden op de stof uit de training. Op deze manier worden uw pedagogisch medewerkers intensiever begeleidt en is het mogelijk om samen, met behulp van de pedagogisch coach, een goed plan te maken voor het verbeteren van de kwaliteit van de (baby)opvang. Deze vorm van trainen is specifiek interessant voor grotere kinderdagverblijven die inhoudelijk dieper op de materie in willen gaan en een diepgaandere verandering in de praktijk willen brengen. Het is ook zinvol voor kinderdagverblijven die verwachten dat hun pedagogisch medewerkers baat zullen hebben bij meer sturing en begeleiding. 

Beter Verbinden

Kerkdwarsstraat 16

3581 RH Utrecht

info@beterverbinden.nl

www.trainingwerkenmetbabys.nl

06-53471062

KVK: 01167635